Op zoek naar een dressuurveulen met zeer veel bewegingskwaliteit en een prachtige houding? Wendy heeft in de verkoop: merrieveulen van Fellini x Scandic x Mantovani, een driekwartzusje van haar zesjarige Z2-dressuurhengst Giovanni WS (Ampere).

De zevenjarige KWPN-hengst Fellini (Ampere x Jazz) staat in training bij Andreas Helgstrand.

Moeder Zespri is één van de beste Scandic-dochters die Wendy kent. Ze is een halfzus van het Grand Prix-dressuurpaard Wild Dancer (Florett AS) en een volle zus van de Z2-dressuurmerrie Ashanti. Zespri’s volle zus Ebbony is moeder van de Westfaals goedgekeurde hengst Fürsten Time (Johnson).

Prijsopgave via info@wendyscholten.nl of 06-15346729

Looking for a dressage fool with a lot of movement quality and a beautiful self-posture? Wendy has for sale: a filly by Fellini x Scandic x Mantovani, a 3/4 sister of her 6-year-old  3rd level dressage stallion Giovanni WS (Ampere).

The 7-year-old KWPN stallion Fellini (Ampere x Jazz) is in training at Andreas Helgstrand.

Mother Zespri is one of the best Scandic daughters Wendy knows. She is a half-sister of the Grand Prix dressage horse Wild Dancer (Florett AS) and a full sister of the 3rd level dressage mare Ashanti. Zespri’s full sister Ebbony is the dam of the Westphalian approved stallion Fürsten Time (Johnson).

Price via info@wendyscholten.nl or 0031 615346729