De communicatie/marketingmachine aan de Hofesch in Lichtenvoorde draait op volle toeren. CSI Eindhoven, Dutch Youngster Festival, Outdoor Wierden en Outdoor Gelderland naderen, maar er is ook een nieuw project bijgekomen dat veel tijd vraagt: Veulenveiling Borculo.

Wendy is aangesteld voor de PR en communicatie, het schrijven van de veulenteksten en neemt een groot deel van de marketing op zich. “Een omvangrijke klus, maar dankzij de jarenlange samenwerking met Nationale Veulenveiling Prinsjesdag en SELL Veulenveiling Brabant weet ik wat er op me afkomt. De werkzaamheden voor Prinsjesdag heb ik inmiddels neergelegd, die voor SELL Veulenveiling Brabant blijf ik voortzetten.”

“Eliteveiling Borculo heeft sinds vorig jaar een extra speciaal plekje gekregen, aangezien het georganiseerd wordt op Paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender waar ik mijn paarden heb staan. Behalve dat is het natuurlijk één van de beste veulenveilingen van Nederland. Het is een uitdaging om er nog meer uit te halen. Het contact met de bestuursleden, nieuwe selecteurs en scouts is in elk geval bijzonder aangenaam. Het enthousiasme van het huidige Borculo-team is onbegrensd. Ik hoop dat we straks op 30 en 31 augustus ook weer veel blije fokkers en tevreden nieuwe eigenaren van de veulens hebben.”

Facebook
Volg VEULENVEILING BORCULO ook op Facebook, want van dit platform gaat Wendy veelvuldig gebruik maken. Onlangs rondde ze haar cursus Facebook marketing af, wat ze voor al haar evenementen gaat inzetten.

Diverse opdrachtgevers
Benieuwd waar Wendy o.a. nog meer de publiciteit en/of marketing voor regelt?

 • CSI Eindhoven
 • Outdoor Wierden
 • Dutch Youngster Festival
 • Outdoor Gelderland
 • Veulenveiling Borculo
 • SELL Veulenveiling Brabant
 • Flanders Embryo Auction, Sharjah (UAE)
 • Flanders Foal Auction (in Bonheiden en Opglabbeek)
 • Achterhoeks Hippisch Festijn
 • Achterhoek Anemone Horse Trucks Bokaal
 • CSI Salland
 • Jumping de Achterhoek
 • Indoor Drachten
 • Sale of the Rising Stars
 • Paardensportcentrum Lichtenvoorde
 • Van Santvoort Landelijk Wonen & Advies
 • Brink Stables
 • Stal Everse
 • Stal van Hoof
 • etc. etc. etc.