Het is vanavond feest op CSI Ommen! Frank Schuttert viert niet alleen zijn comeback met zijn ‘oude’ topper Winchester HS, hij wint ook nog eens de 1.55m Grote Prijs op eigen concours. Een droomscenario voor de familie Schuttert die mag terugkijken op een fantastisch internationaal evenement met elke dag veel publiek.

Wendy Scholten sprong last-minute bij om de PR richting de hippische pers te verzorgen. Afgelopen drie dagen stuurde ze na afloop van de dag een verslag rond en publiceerde ze deze rechtstreeks op Horses.nl. Wilt u ook weten wat zij voor uw evenement kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Lees hieronder de verslagen over CSI Ommen 2016 terug:
31-7-2016 Droomscenario: Frank wint GP op eigen concours
30-7-2016 James Paterson Robinson trakteert publiek op zoveelste toprit
29-7-2016 Twee auto’s voor puissance winnaars
26-7-2016 Hendrik Jan Schuttert: ‘Blij met top in huis’